Термосенс еластични меки протези

              

ThermoSens - материалът, който преобърна представите за протези.

 
ThermoSens е продукт, който преобърна представите за протези. С ThermoSens няма невъзможни неща – вече всичко е възможно. Ние, като сертифицрана лаборатория от Vertex Dental, се убедихме в това при обучението ни във Vertex академията в Холандия. Колкото и прехвалено да звучи, това е самата истина, в която вие ще се убедите сами.
При тях  Така наречените силиконовите протези, вече се изработват от ThermoSens а не както до сега отValplast. ThermoSens протезите са високо естетични и антиалергични няма неестетични метални куки.ThermoSens са  еластични протези, които издържат на екстремно натоварване - те фактически са нечупими. Вече могат да се изработват цяли тотални протези, което беше немислимо преди при валпласта и другите найлонови протези.
Има и други производители, които предлагат подобен материал, на ThermoSens  но за сега качествата и свойствата на ThermoSens остават недостижими. Въпреки по-високата  цена, ние сме се спрели на ThermoSens,  който винаги дава перфектните резултати и качеството, на което  държим.
В България от доста години технологията на Valplast се ползваше успешно в денталната практика Ние доскоро също правехме времени протези Вапласт  дори и  сега можем да изработим такава протеза по желание на пациент или лекар но това силно него препоръчваме поради недостатаците които имат найлоновите протези Валпласт. Пациентите обаче често пъти не са достатъчно запознати и търсят информация за Valplast протезите предимно в Интернет. За съжаление там не винаги намират правилните отговори. А най-важното е,че такива  протезине  могат да се поправят, променят цвета си,найлоновите протези Валпласт са излючително гъвкави повече от необходимото  което ги прави нестабилни в устата –осбено при топла храна ,задржат течности ипридобиват лоша миризма , най лошото е че те водят до атрофия-стопяване на коста и след време вече не може да се сложат никакви протези. Те по принцип са временни но това някои хора го пренебрегват или скриват.

Ето някои от най-често задаваните въпроси за протезите ThermoSens:

*Могат ли да се поправят еластичните протези ThermoSens?

- Да, могат да се правят всякакви поправки, включително ребазации; също могат да се добавят зъби и куки.

Поправката може да се направи при условие, че протезите са от оригинален материал на ThermoSens.

*Колко дълго може да се ползват еластичните протези ThermoSens?

Всяка зъбна протеза е временна. Протезите ThermoSens могат да се ползват точно толкова дълго, колкото и обикновенните плакови протези. Материалът, от който са изработени не се променя с времето. Възможността да се добавят  нови зъби и куки ги прави дълговременни протези.

*Поемат ли неприятни миризми протезите ThermoSens? 

Материалът, от който са изработени тези протези не поема и не задържа никакви течности и миризми. Все пак трябва да се спазва адекватна орална хигиена, както при всички видове протези (протезите да се почиства след всяко хранене, да се използват препарати за почистването им, да се почистват в ултразвукови ванички за протези).

*Променят ли цвета си протезите ThermoSens? 

Не, това е невъзможно да се случи, защото материалът, от който са изработени не поглъща течности(не имбибира), за разлика от акрилните протези, а също и от естествените зъби, които се оцветяват от употреба на храни, напитки и др.

Ако искате да получите повече информация, можете да посетите официалната страница на ThermoSens  http://www.vertex-dental.com

 Можете да посетите и сайтът на нашият Дентален център Ес Би Си на следния адрес: www.dent-zubi.com

 

 

Image: