МЕТАЛОКЕРАМИКА МОСТОВЕ И КОРОНКИ

 

металокерамика, металокерамика корони и мостове, металокерамична коронна, металокерамика коронка, металокерамика мост, евтина металокерамика, най- добрата металокерамика, металокерамика на зъб, зъби металокерамика, металокерамицен зъб, предни зъби металокерамика, керамика, прескерамика , металокерамика протези, металокерамични зъби, естетична металокерамика,
Металокерамиката е  най-популярният метод за възстановяване зъби. . Циркониевите коронки и мостове са също много добър избор както металокерамиката. Металокерамиката най-общо представлява метална рамка покрита с керамика-порцелан.След полагане на няколко слоя керамика, металната структурата се поставя в специална пещ за изпичане под вакум. SBC DENTAL е съвремено оборудване и ние сме разработили  няколко метода за направата на металокерамика. Метода с 3D принтиране и метода с CAD/CAM специален метал който се синтерова.Това са напълно нови технеки за изработване на металокерамични каранки и мостове които са създадени от нас и ги използваме само ние.

                 

 

металокерамика, металокерамика корони и мостове, металокерамична коронна, металокерамика коронка, металокерамика мост, евтина металокерамика, най- добрата металокерамика, металокерамика на зъб, зъби металокерамика, металокерамицен зъб, предни зъби металокерамика, керамика, прескерамика , металокерамика протези, металокерамични зъби, естетична металокерамика,

А стандартния метод е с отливане на восъчен модел. Този стандартен метод е опасен и неточен. Масово в практиките за изработка на маталокерамика се използват предимно евтини и непоходящи метали за металокеамичните коронки и мостове.Това са никелоловите  сплави  те съдържат  берилий които е токсичен.Никела в металокерамиката предизвиква алегий и отдръпване на венеците . Затова в зъботехническа лаборатория SBC DENTAL сме въвели като стандарт за металокерамиката използването само на хром кобалтови сплави за металокерамичните мостове и коронки които са анти алергични . Така изработените металокерамични коронки и моставе са с изключително високо ниво и качество на маталокерамиката.Защото ние издаваме сертификат за произхода и качеството на металокерамиката  и най- важното  при нас се спазва стрикнто протокола за правилната изработка на металокерамичните коронки и мостове.

 

 

Зъботехническа лаборатория SBC DENTAL разполага с  модерното и съвремено оборудване

 

3D принтиране на метален скелет за металокерамика, 3D принт на корони и мостове,

3D принтиране на метален скелет за металокерамика, 3D принт на корони и мостове,
          Другите докато говорят ,че тепърва ще предстои навлизането на 3D принтеритение вече повече няколко години успешно ние прилагаме новите 3D технологй за изработка на металокерамичните коронки и мостове. Метода с 3D  принтиран е наша разработка която е засега е уникална за страната. Моделите за металокерамика се сканират на лазерен 3д скенер след което се прави модела на компютар  и се принтира получения модел се отлива под вакум с Nautilius BEGO . Така се получава много точна керамика и се избягват грешки.
 
 

                     3D принтиране на метален скелет за металокерамика, 3D принт на корони и мостове, 3D принтиране на метален скелет за металокерамика, 3D принт на корони и мостове,

металокерамика, отливка под вакуум, металокерамика коронки и мостове, керамика, 3д принтиране на корони и мостове,

 

Кад Кам метода с мек метал това е най доброто за металокерамиката. Изрязването - фрезоването на металния скелет за металокерамика става мгого прецизно с голяма точност .Този метод за металокерамика  е най точен от всички останали. Той е по-добър и от 3Д принтирането на метал за металокерамични коронки и мостове. След изрязването материала се синтерова и се пручава невероятно качествен и точен метал за металокерамика на мостове и корони.

 

   

 

 

металокерамика , отливане под вакум, металокерамика коронки и мостове, керамика,  Апаратура за отливане на метала под вакуум за металокерамичните коронки и мостове е задължително за металокерамиката.Всеки останал метод е просто компромис и носи риск за здравето на пациентите.Всеки друг начин за отливане  уврежда метала за металокерамиката. Затова отливането трябва да става в специална апаратура  под вакум.   При нас целия процес оливане на метала за металокерамика става под компютърен контрол.

 

 

 

 

 

                                                                                                   Зъботехническата лаборатория е оборудвана с cad/cam  системи. 

 

 металокерамика, металокерамика корони и мостове, металокерамична коронна, металокерамика коронка, металокерамика мост, евтина металокерамика, най- добрата металокерамика, металокерамика на зъб, зъби металокерамика, металокерамицен зъб, предни зъби металокерамика, керамика, прескерамика , металокерамика протези, металокерамични зъби, естетична металокерамика,Зъботехническата лаборатория е оборудвана с най добрите пещи за металокерамика.Най важното за металокерамиката  е нейното правилно изпичане зада се получи правилен цвят на металокерамичните коронки и мостове и да не се чупи. Всичко това са няколко от нещата с които  разполагаме  имаме и още по модерни технологий  но за сега това остова нашата малка тайна. 

 

 

Image: