Циркониеви коронки и мостове от чист цирконий фул контур

Информация за : 
В SBC Dental зъботехническа лаборатория можем да изработим всички видове циркониеви корони и мостове. Ние имаме над 15 години опит с CAD/CAM технологиите и цирконив диоксид. Ние сме от първите зъботехнически лаборатории в България-София работещи с CAD/CAM . Имаме много богат опит в работата с изработването на циркониевите корони и мостове. Още през 2008 SBC Dental се оборудва с първата компютърна кад кам система за производство на циркониеви коронки и мостове . През годините нашият екип премина множество курсове и специализации в чужбина за работа с цирконий. Ние изработваме циркониевите корони и мостове от най - новия и естетичен цирконий многопластов циркониев диоксид мултилеар . При нас циркониевите корони и мостове могат да се завършват изцяло от от многопластов цирконий. Без нанасяне на керамика отгоре ,което по принцип е компроментирано с напукване и падане на керамиките.
Зъботехнически изделия: 


фул коттур или така наречения чист цирконий, който използваме е специален многопластов цирконий за зъбни коронки имостове. Специално този цирконий се произвежда за нас по нашите изисквания и препочитания. За това нашия чист цирконий се различава от другите подобни дентални циркониеви материали за коронки и мостове. Той е единствения цирконий който може да се използва без покривна керамика за естетични зъбни коронки и мостове.Това означава че от нашият чист цирконий могат да сеправят както задни така и предни фронтални циркониеви коронки и мостове.
Това са зъбни циркониеви коронки и мостове които са покрити отгоре с различни пластове керамика за постигане на по естетичен вид на циркониевите коронки.

Показания и препоръки: 
Циркониевите коронки и мосстове с керамика отгоре се използват успешно в фронталните реставрации. Подходящи са за пациенти с много високи изисквания за цветове и други специфични ефекти. Не са подходящи за пациенти със силна захапка и такива с бруксизъм риска от отчупване на керамиката е голям.
Видове мерки и отпечатъци: 
Взимане на мерки за циркониеви мостови и коронки става по няколко начина. Отпечатъците мотат да се вземат лъжица силикон по познатия начин. Друг вариант е с интраоролно сканиране дентален скенер . При сканирането не се допускат грешки като свиване на силикона или шупли и т.н.т. Мерките са абсолютно точни и прецизни . И двата метода са подходящи.
Поддръжка и ремонт: 

Циркониевите коронки и мостове се подържат много лесно като се спазват препоръките и приедписанията на дентарния лекар. Пациентите трябва реовно да посещават своя лекар за почисване на зъбен каък както при всички мостови конструкции. При повдеда зъбните циркониеви коронки и мостове се свалят ако е възможно и се правят нови ,също може и да се репарират директно в устата с специален фотополимерен кит за репарация на цирконй.

 

.

.

.

Контакти

ул. Александър Македонски 2
гр. София
0886 06 77 58
FAX:

Работно време

.

  • Понеделник-Петък:9.00 до 17.00
  • Събота:почивен ден
  • Неделя:почивен ден