3D Принтирани зъбни коронки и мостове

Информация за : 
3D Принтирани зъбни коронки и мостове са най-новата и модерна технология за зъби. С 3д технологията могат да се произведат по бързо и качествено пластмасови корони и мостове . Материала за 3д корони мостове които използваме е специален един от малкото който притежава Medical Device llа. Това означава е те могат а се носят постоянно в устата което ги прави годни и за постоянно носене. Те не съдържат остатъчен мономер и не предизвикват алергии освен за временни корони те могат да се ползват и за постоянни мостове. Налични са в няколко вята по системата вита и са доста естетични .
Зъботехнически изделия: 

 3D Принтирани зъбни коронки и мостове.

3D коронките и мостовете се изработват по кад кам технология с помощта на 3d лазерни принтери, които от останалите години сме оборудвани с такива принтери и изработваме зъбните конструкции остана успешно.3d тейнологията ни позволява да сме останали бързи и прецизни в работата в това време с много обра ена на принтираните коронки и мостове.

title="ПРЕДИСТВА НА ПРИНТИРАНИТЕ 3D КОРОНКИ"Предимствата на принтираните 3 D зъбни коронки и мостове пред короните и мостовете от акрилна пластмаса PMMA.Ече те са изработени от фотополимерен материал.Те не съдържат остатъчен моноер имогат да се използват за потоянно носенеВисоко естетично по здрави от обикновенните пластмасови коронки и мостове.Имат уникално изгодна цена и могат.

Показания и препоръки: 
3D Принтирани зъбни коронки и мостове могат да си използват и за постоянни не само за временни коронки и мостове.
Видове мерки и отпечатъци: 
Взимане на мерки за мостове и коронки става по няколко начина. Отпечатъците мотат да се вземат лъжица силикон по познатия начин. Друг вариант е с интраоролно сканиране с дентален скенер . При сканирането не се допускат грешки като свиване на силикона или шупли и т.н.т. Мерките са абсолютно точни и прецизни . И двата метода са подходящи .
Поддръжка и ремонт: 

 3D Принтирани зъбни коронки и мостове

Принтирайте коронки мостове огат да се поправят в устата на паиен и извън нея . Потравката е елементарна и много бърза и качествена . Репарирането става с обикновен фото полимер за няколко секунди.

.

.

.

Контакти

ул. Александър Македонски 2
гр. София
0886 06 77 58
FAX:

Работно време

.

  • Понеделник-Петък:9.00 до 17.00
  • Събота:почивен ден
  • Неделя:почивен ден