Прескерамика коронки и мостове-чиста керамика

Информация за : 
Прес керамика или така наречената чиста керамика за коронки и мостове е керамика която е подсилена и чрез метода на пресоване се изработват коронки и мостове. Има различни видове прес керамика . Най- добрите прес керамика са такива подсилени с литиев дисиликат. Те са доста по силни и могат а се правят малки мостчета от тях. Литиево дисиликатната керамика се използва например за естетични възстановявания и най- вече за зъбни фасети.
Зъботехнически изделия: 

. Прескерамиката е широко застъпена в естетичните възстановявания в фронта. За предпочитане е прес керамиката от литиев исиликат .Прес керамиката може а се оцветявя с различни  боички и ефекти с които да се имитира естествените зъбни коронки и съответните аномалии в тях. При прес керамиката основното от което зависи на прес керамика е това  какъв материал е  самата керамика, като производство  и апаратурата за за работа с нея  Ние сме заложили на производителите он Лихтенщайн които са се доказали   в времето и не прекъснато се развиват.

Прес керамиката се изработва по метоа на присоване на керамични блокчета от. Коронките и мостовете  за прес керамика се изработват от восъчни моели . След което се опаковат с спеиални маси за пресовоне на прес керамика.
Прес керамиката се изработва по метоа на присоване на керамични блокчета от литиев исиликат. Коронките и мостовете  за прес керамика се изработват от восъчни моели ръчно. В нащата зъботехничексата лаборатория вече се израбонтваифрово  кад кам и  могат а се принтират исщо а се пробват  преди а се опакова. След което се опаковат с спеиални маси за пресовоне на прес керамика.   .
Прес керамичните зъбни фасети могат а се пректират ифрово кад кам.
Показания и препоръки: 
Прес керамичните зъбни са естетични и се използват главно за възстановяване в фронта . С прес керамика могат а се изработват и пломби инлей които са изключително качествени и издръжливи.
Видове мерки и отпечатъци: 
Марките които е използват при прес керемиката са стандартни от силикон както при коронките и мостовете. Могат пациентите да бъдат сканирани интраорално .
Поддръжка и ремонт: 

Прес керамиките трябва да се пазят ката яло защото са относително крехки. Към фасетите трябва да се внимава защото се крехки и нежни ако е възможно а се избягва а се отхапват твърди неща.

 

.

.

.

Контакти

ул. Александър Македонски 2
гр. София
0886 06 77 58
FAX:

Работно време

.

  • Понеделник-Петък:9.00 до 17.00
  • Събота:почивен ден
  • Неделя:почивен ден