Меки еластични силиконови протези SBC Elastic

Expert proactive and forensic support for construction projects

Информация за : 
Можем да ви представим така наречените силиконови еластични меки зъбни протези това са SBC еластични протези. Наистина вече нещо удобно и качествено създадено за пациентите. SBC еластичните протези са изцяло нашата разработка и покриват всички изисквания дори притежава много повече от необходимото. Материалът от които са произведени е много внимателно подбран от екип протезисти. Които са обърнали специално внимание на няколко важни качества, които трябва да отговарят на една наистина добра протеза и да превъзхождат други подобни протези.Това е предизвикателство с които нашите специалисти са се справили успешно. Материалът SBC elastic е разработен специално за еластични меки зъбни протези от екип протезисти директно за пациентите. При производството на нашия материал за еластични меки зъбни протези ние сме се водили само и единствено от идеята, за постигане на качество - комфорт и чувство за удобство за пациентите с еластични протези направени от нас.Сега материалът за еластични меки протези SBC elastic не е пуснат за свободна продажба ! и не е предназначен за продажба на други зъботехнически лаборатории.
Зъботехнически изделия: 

Еластични силиконови протези SBC Elastic етапи


Протезите  SBC elastic  се изработват само и единствено от зъботехническа лаборатория SBC DENTAL. Това е с цялостно избягване на фалшиви и некачествени материали за меки еластични протези и нарушаване на протокола за работа. Всяка една еластична силиконова протеза притежава сертификат с уникален номер и холограмен стикер. Сертификатът може да го проверите в интернет в нашата база данни за еластични силиконови протези ТУК,  При работа с материали за силиконови ,еластични меки протези SBC elastic се използва специална апаратура и техника . Апаратурата и методът на работа са разработени от SBC DENTAL по този начин са познати единствено на нашите протезни специалисти. Нашият екип от опитни протези е очевидно с всеки един етап от изработката на еластичните меки зъбните протези. От вземането на мярката за меки еластични протези до готовата силиконова протеза.

.

Протезите се поддържат само спрепарата за протези РЕНЮ, които са одобрени от на и с гарнция не уврежда протезите също неги прави чупливи. Това е единичен препарат, който е върши работата за разлика от всички останали препарати и таблетки за протези. Той наистина работи за разлика от други такива .
  • Еластичните протези са почти незабележими в устата на пациента сливат се с лигавицата.
  • Силиконовите меки зъбни протези не променят своят цвят.
  •  Ненадминат комфорт и удобство при носене на меките еластични протези.
  • Не поема миризми и чужди вкусове еластичните меки протези са неутрални.
  • .

 

Показания и препоръки: 
SBC еластични протези са подходящи както за частични така и за цели тотални протези. Те са похдоящи за пациенти с изразени алергични реакции. Протезите са подхоящи за пациенти с силна захапка които чупят останали те протези.
Видове мерки и отпечатъци: 
Протезите SBC еластик могат а се работят по старите технологии с вземането на отпечатъци със силикон . Ние сме разработили и уникална нова технология за за вземане на мярки с лазерно сканиране без силикони и други подобни .
Поддръжка и ремонт: 

При нужда те могат да бъдат отремонтирани по принцип полижат на вякък ремонт но те не се упят при провилна употреба и поддръжка.

.

.

.

Контакти

ул. Александър Македонски 2
гр. София
0886 06 77 58
FAX:

Работно време

.

  • Понеделник-Петък:9.00 до 17.00
  • Събота:почивен ден
  • Неделя:почивен ден